Ο Τσουκαλάς για το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Ένα λογικό σκορ ήταν 4-0…» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσουκαλάς για το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Ένα λογικό σκορ ήταν 4-0…» ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από μερικά χρόνια και πάλι μέσα από την εκπομπή του διατυμπάνιζε ότι ο Ολυμπιακός θα διέσυρε την Ανόρθωση με 7-0. Διαψεύστηκε πανηγυρικά, όμως έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του γύρω από την ομάδα του αλλά και τις αντιπάλους του.

Ο Τάκης Τσουκαλάς, παραδέχτηκε ότι πληγώθηκε από την ήττα της ομάδας του από τους πρωταθλητές Κύπρου, αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει το αρνητικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε μόνο μια επίθεση και έβαλε ένα γκολ, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός όπως ανέφερε έκανε 15-20 τελικές, είχε τρία δοκάρια και γενικά δεν τον ήθελε η μπάλα.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως  ένα λογικό σκορ για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ήταν το 4-0! Στη συνέχεια της εκπομπής είπε ότι «οι παίχτες έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα» προσπαθώντας να κρατήσουν το 0-1!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.