Κάρβερ Vs Πουτσε! Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα; –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάρβερ Vs Πουτσε! Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα; –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι δύο προπονητές, Ομόνοιας και Ανόρθωσης αντίστοιχα, στο επίκεντρο και δέκτες αρνητικών σχολίων για άλλη μια εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι, «τρίζει» η καρέκλα και των δύο προπονητών και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες τους για την αποδέσμευση τους.

Ο Τζον Κάρβερ, ίσως να βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τον Αντόνιο Πούτσε.

Αυτό που μένει είναι να δούμε το ποιος θα καταφέρει να ανατρέψει πρώτος την αρνητική εικόνα που εκπέμπει η ομάδα του ή ποιος θα αποδεσμευτεί πρώτος από τα δύο σωματεία.

Πάντως ήδη οπάδοί των δύο ομάδων, τρολάρουν αρκετά τους δύο προπονητές. 

Στην πιο κάτω φωτογραφία βλέπουμε τους δύο να συναγωνίζονται σε αγώνα δρόμου για το .... ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα και θα αποδεσμευτεί!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE