Η Αριστοτέλους αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Εφραιμ! «Δεν έχω κανένα παράπονο….»

Η Αριστοτέλους αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Εφραιμ! «Δεν έχω κανένα παράπονο….»

Μια ιστορία αγάπης που κρατά εδώ και 54 χρόνια φιλοξένησε το απόγευμα της Δευτέρας 3/10 η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Ένα ζευγάρι το οποίο λάτρεψε η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και αποκόμισε μέσα από αυτό τα δικά της «μαθήματα».

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει και στα πλάνα της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραιμ ανέφερε ότι η συγκατοίκηση της με τον 27χρονο Κύπριο άσο  είναι απόλυτα αρμονική και δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο, ωστόσο προς το τέλος έριξε και την ατάκα της.

Επανέλαβε ότι για να είναι δίκαιη και σωστή ο Γιώργος της την προσέχει και την φροντίζει, ενώ και η ίδια όπως είχε δηλώσει νωρίτερα προσπαθεί τα βράδια να μαγειρεύει για τον σύντροφό της μόνο που φαίνεται πως κάτι την ενοχλεί και από σήμερα έμαθε να είναι πιο….

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE