ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 19 Οκτωβρίου θα ακούσει την ποινή του ο 32χρονος για τον φόνο της Ρόσκα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 19 Οκτωβρίου θα ακούσει την ποινή του ο 32χρονος για τον φόνο της Ρόσκα

Αναβλήθηκε η σημερινή διαδικασία 904/10) καθώς δεν ήταν έτοιμη η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας του 32χρονου,

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου ανέβαλε για τις  19 Οκτωβρίου την ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον Plamen Pelov, 32 χρόνων από τη Βουλγαρία, ο οποίος δήλωσε ένοχος στις πέντε κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αναφορικά με το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.

Την Τρίτη (04/10) ήταν προγραμματισμένο ενώπιον του Κακουργιοδικείου η ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον 32χρονο ωστόσο το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας, ανάγκασε τη Πρόεδρο του Σώματος να αναβάλει την διαδικασία για τις 19 Οκτωβρίου.

Οι πέντε κατηγορίες που παραδέχθηκε ο Plamen Pelov αφορούν  ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό διάπραξης κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος θα χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον των δύο άλλων συγκατηγορουμένων του δηλαδή των  Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία και Παναγιώτη Αλεξάνδρου, 26 χρόνων από τη Λάρνακα.

Μέχρι την επόμενη δικάσιμο η Πρόεδρος του Σώματος διέταξε όπως ετοιμαστεί η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας αναφορικά με τον Plamen Pelov.

Εξάλλου κατά τη σημερινή διαδικασία ο συνήγορος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορουμένου δηλαδή του Daniel Slavchev, ανέφερε ενώπιον του Σώματος την πρόθεση του πελάτη του να παραδεχθεί τις τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες δηλαδή της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας και της νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Ανέφερε ακόμα ότι ο πελάτης το προσανατολίζεται στο να μην παραδεχθεί την πρώτη κατηγορία που αφορά την ανθρωποκτονία.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου ζήτησε όπως γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου στις 19 Οκτωβρίου να είναι παρών στο Δικαστήριο και ο Daniel Slavchev για προγραμματισμό της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Ιουλίου 2016 απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες  της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας και της νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στον Slavchev και Αλεξάνδρου, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν ενοχή.

Ωστόσο μετά την  πρόθεση του Slavchev να παραδεχθεί ενοχή στις τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες, παραμένει όπως είχε οριστεί η 21η Οκτωβρίου για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τον τρίτο κατηγορούμενο δηλαδή τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου από τη Λάρνακα.    

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top