ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ο Μυλωνάς πέθανε και στα λεωφορεία του ΟΣΕΛ ακόμη να βάλουν ζώνες - Απουσίαζαν οι αρμόδιοι από το Υπουργείο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ:  Ο Μυλωνάς πέθανε και στα λεωφορεία του ΟΣΕΛ ακόμη να βάλουν ζώνες - Απουσίαζαν οι αρμόδιοι από το Υπουργείο

Σοβαρές καταγγελίες έχουν φτάσει στην ιστοσελίδα μας, αναφορικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την μη ύπαρξη ζωνών ασφαλείας ,στα λεωφορεία του ΟΣΕΛ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο 61χρονος έμπειρος οδηγός λεωφορείου του ΟΣΕΛ, πατέρας πέντε παιδιών Σωφρόνης Μυλωνάς, έχασε την ζωή του στις 7 Ιουλίου 2016, στην λεωφόρο Αρχαγγέλου στη Λευκωσία.

Από το τραγικό αυτό συμβάν ήλθε στην δημοσιότητα η μη ύπαρξη ζωνών ασφαλείας στα αστικά λεωφορεία που εάν υπήρχαν ο άτυχος Μυλωνάς  ίσως να ήταν σήμερα στη ζωή.

Τρεις μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, τα εν λόγω λεωφορεία ΟΣΕΛ συνεχίζουν να κινούνται στους δρόμους χωρίς ζώνες ασφαλείας θέτοντας έτσι σε κίνδυνο καθημερινά τους οδηγούς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Υπουργείο Συγκοινωνιών, ώστε να τοποθετηθεί για το εν λόγω ζήτημα χωρίς αυτό να γίνει κατορθωτό καθώς οι αρμόδιοι απουσίαζαν.

Λειτουργοί του Υπουργείου δεσμεύτηκαν ότι θα τους διαβιβάσουν στους αρμόδιους την καταγγελία και θα τοποθετηθούν εντός της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δεν έχουν ζώνες ασφαλείας τα αστικά λεωφορεία! Μπορεί να ζούσε σήμερα ο άτυχος Σωφρόνης

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top