ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση ΘΟΚ – Ελεγκτικής Υπηρεσίας με πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου

Συνάντηση ΘΟΚ – Ελεγκτικής Υπηρεσίας με πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου

Λειτουργοί του ΘΟΚ και της Ελεγκτική Υπηρεσίας θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, ύστερα από συμφωνία για συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών που επιτεύχθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη και με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο Γενικός Ελεγκτής για τις δαπάνες της παράστασης του ΘΟΚ στην Αρχαία Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ύστερα από πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, έγινε το απόγευμα συνάντηση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή, στην παρουσία και του κ. Χριστοδουλίδη.

Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η αλληλοεκτίμηση στο έργο των δύο Οργανισμών και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το πλαίσιο και διαδικασίες ελέγχου που αφορούν τον ΘΟΚ.

Συμφωνήθηκε ότι, με δεδομένο το σεβασμό και των δύο Οργανισμών στη νομιμότητα, θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία και προς τούτο λειτουργοί των δύο Οργανισμών θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 10/10/2016.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top