ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος οδηγός του ενός σαλούν

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος οδηγός του ενός σαλούν

Σε σοβαρή κατάσταση είναι ο οδηγός του ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Αθηένου – Αβδελλερού.

Όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (12/10), το ατύχημα ήταν σοβαρό και υπήρξαν δυο τραυματίες , ο ένας εκ των οποίων εγκλωβίστηκε στο Ιδιωτικής Χρήσεως όχημά του.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του τελευταίου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ανταποκρίθηκαν, συγκεκριμένα, άνδρες του σταθμού Ορόκλινης.

Υπενθυμίζουμε ότι στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ένα διπλοκάμπινο και δυο σαλούν.

  • Η φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν δημοσίευμα είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ – ΑΒΔΕΛΛΕΡΟΥ: Ενεπλάκησαν τρία οχήματα – Δυο οι τραυματίες ο ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο με το καλημέρα στον δρόμο Αθηένου – Αβδελλερού

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE