Έπεσε στο κενό από πολυτελές διαμέρισμα στη Γερμασόγεια γυναίκα από τη Λεμεσό

Έπεσε στο κενό από πολυτελές διαμέρισμα στη Γερμασόγεια γυναίκα από τη Λεμεσό

Στο Νοσοκομείο γυναίκα από την Λεμεσό, η οποία έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε εσπευσμένα γυναίκα, η οποία γύρω στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) έπεσε από ύψος και συγκεκριμένα από μπαλκόνι πολυτελούς διασμερίσματος όπου διαμένει στην παραλιακή περιοχή της Γερμασόγειας.

Η πληροφορία λήφθηκε πριν από λίγο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο για να μεταφέρει την γυναίκα στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η γυναίκα έχει τις αισθήσεις της, ενώ παραμένει άγνωστος για την ώρα ο λόγος της πτώσης της.

Να σημειώσουμε πως λίγο μετά τις 15:30 (12/10) ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στη σκηνή μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που θα διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό. 

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE