38χρονος σκότωσε 48χρονο πατέρα επτά παιδιών ...με μια γροθιά - ΒΙΝΤΕΟ

38χρονος σκότωσε 48χρονο πατέρα επτά παιδιών ...με μια γροθιά - ΒΙΝΤΕΟ

Μια φράση και μια γροθιά φέρεται να είναι η αιτία που ο 48χρονος Τίμοθι Λανγκ έχασε τη ζωή του

Μια γροθιά ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του ο 48χρονος Τίμοθι Λανγκ, πατέρας επτά παιδιών που ζούσε στο  Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της δίκης του 38χρονου κατηγορούμενου Γουέιν Χερν φαίνεται καθαρά πως ο Χερν κάνει τζόκινγκ όταν περνάει μπροστά από τον Λανγκ. 

Αυτός κάτι φέρεται να του λέει με αποτέλεσμα ο Χερν να επιστρέφει και να του ρίχνει μια γροθιά σωριάζοντάς τον στο έδαφος ενώ στη συνέχεια αφού φωνάζει από πάνω του και χωρίς να έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά του έχει κάνει, συνεχίζει το τρέξιμό του.

Οι περαστικοί που είδαν τον Λανγκ πεσμένο, σταμάτησαν να τον βοηθήσουν ενώ μια γυναίκα φαίνεται να καλεί ασθενοφόρο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.