LIFESTYLE

Ουαου! Σας παρουσιάζουμε τον Κύπριο - πρόσωπο της καμπάνιας του Gianfranco Ferre L'uomo! ΦΩΤΟ - VIDEO

Ουαου! Σας παρουσιάζουμε τον Κύπριο - πρόσωπο της καμπάνιας του Gianfranco Ferre L'uomo! ΦΩΤΟ - VIDEO

Έφυγε από την Κύπρο το 2007 και το 2016 είναι ο no.1 fashion blogger στο Ηνωµένο Βασίλειο... Ο άνθρωπος δήλωσε ότι το ντύσιμο που έχει στο Λονδίνο αν το είχε στην Κύπρο θα σε αποκαλούσαν φρικιό...

Ο Matthew Zorpas, βραβεύτηκε ως ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο. Ο λογαριασµός του στο Instagram µετρά πάνω από 143 χιλιάδες followers και είναι ο Μr Gentleman Blogger. Έφυγε από την Κύπρο όταν ήταν 20 χρόνων, μόλις τελειώσε το στρατό. Τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, ήτανε πολύ όμορφα και όπως δήλωσε ένιωθε μεγάλη ασφάλεια αφού ζούσε με τους γονείς του.

Ο Κύπριος που το αγγλικό Esquire χαρακτήρισε ως τον 2o πιο καλοντυμένο άντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το GQ Taiwan κατέταξε στους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία.

Τον Ιούλιο του 2012, ο Matthew Ζοrpas αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του blog, «Τhe Gentleman Blogger». Η μεγαλύτερη εμμονή του είναι τα κοστούμια και μάλιστα δηλώνει «Δεν θυμάμαι να έχω στην γκαρνταρόμπα μου casual ρούχα!». 

Το Λονδίνο του άνοιξε αρκετές πόρτες, παρά το νεαρό της ηλικίας του και οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν οίκους όπως Dolce & Gabbana, Burberry, Hugo Boss και άλλους. 

Η βράβευση από το Esquire ως του δεύτερου πιο καλοντυμένου άνδρα στο Ηνωμένο Βασιλείο ήταν η αρχή της ανοδικής του πορείας, η οποία όπως δήλωσε στο περιοδικό HELLO τον πείσμωσε να συνεχίσει: «Ήταν κάτι πολύ θετικό για μένα και την επαγγελματική μου πορεία, με βοήθησε να συγκεντρωθώ σε αυτό και να βελτιωθώ. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει στην Κύπρο, συνήθως οι τοπικές αγορές όπως η Κύπρος, έρχονται να δώσουν την καταξίωση σε κάποιον εφόσον πετύχει στο εξωτερικό

Οι γονείς του ζουν στη Λευκωσία και αυτό που κρατά είναι οι σχέσεις του με τους γονείς του και την αδελφή του, τους φίλους από το λύκειο και γυμνάσιο. «Αυτό που αφήνω πίσω μου είναι ο συντηρητισμός και η κακή νοοτροπία του «τι λένε οι άλλοι». Αφήνω πίσω μου τις κακές συμπεριφορές».

Σε ερώτημα αν θα επέστρεφε ποτέ πίσω στην Κύπρο απαντά: «Το σκέφτομαι να πω την αλήθεια. Το Λονδίνο δεν σταματά να σε προκαλεί για νέα πράγματα, καθημερινά. Σε κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο όπου αναζητάς μια ευκολότερη ζωή (Γέλια). Οπότε δεν ξέρω το πότε θα επιστρέψω, αλλά κάποια στιγμή της ζωής μου βλέπω τον εαυτό μου να έχει μια πιο απλή ζωή, όπου θα μπορώ να μπω στο αυτοκίνητο και να πάω στο σούπερ μάρκετ και να μαγειρεύω στο σπίτι. Στο Λονδίνο δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Προτιμώ να πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο μιας και πολλοί φίλοι μου με επισκέπτονται από διάφορες χώρες του κόσμου για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μία με δύο μέρες. Αυτή τη στιγμή της ζωής μου δεν μπορώ να με φανταστώ κάπου αλλού».

Παλαιότερα δήλωσε σε συνέντευξή του ότι το ντύσιμο που έχει τώρα στο Λονδίνο αν το είχε στην Κύπρο θα τον αποκαλούσαν φρικιό. «Νομίζω όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό που καταλαβαίνω σήμερα είναι ότι κάποιες αγορές εξελίσσονται πολύ γρήγορα και κάποιες άλλες πολύ αργά. Για παράδειγμα, αυτό που φορούσα πριν 5 χρόνια οι περισσότεροι θα το φορέσουν στην Κύπρο τώρα. Όταν άρχισα να φοράω ένα ιδιαίτερο χρώμα παντελονιού και το συνδύαζα με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα σακάκι μου έλεγαν οι φίλοι μου πως δεν ταίριαζαν. Μετά από μερικά χρόνια έβλεπα τους ίδιους να κάνουν αυτό που έκανα εγώ, τότε. Δεν είναι δικό τους φταίξιμο φυσικά, στην Κύπρο είναι όλοι λάτρεις των επωνυμιών και των ετικετών. Στο Λονδίνο δεν το βλέπεις αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοράνε μαύρα και κυρίως μονόχρωμα ρούχα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top