ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» σε σπίτι 23χρονου - Έκρυβε από ναρκωτικά μέχρι όπλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» σε σπίτι 23χρονου - Έκρυβε από ναρκωτικά μέχρι όπλο

Κατά την διάρκεια της έρευνας η Αστυνομία ανέκοψε αυτοκίνητο που έφευγε από το σπίτι του 23χρονου.

Συγκεκριμένα μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) ερεύνησαν γύρω στις 11.20 την Πέμπτη το πρωί την οικία 23χρονου σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ ταυτόχρονα ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο έφευγε εκείνη τη στιγμή από την εν λόγω οικία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 270 γραμμαρίων, ένα στρατιωτικό τυφέκιο, 65 φυσίγγια στρατιωτικού τυφεκίου, 50 κούτες των 200 τεμαχίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών, καθώς και 22 πακέτα καπνού τα οποία πιστεύεται ότι είναι λαθραία, ενώ εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. 

Στο αυτοκίνητο που είχε ανακοπεί και οδηγούσε 46χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν 9 κούτες των 200 τεμαχίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών και δύο πακέτα καπνού που επίσης πιστεύεται ότι είναι λαθραία. 

Τόσο ο 23χρονος όσο και ο 46χρονος, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top