ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ. Λούτσιος: Διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στα σκάφη της Λιμενικής

Γ. Λούτσιος: Διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στα σκάφη της Λιμενικής

Αβάσιμη η προσπάθεια εμπλοκής του ονόματος του σε υπόθεση προσφοροδότησης για θαλάσσια σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας, δηλώνει ο γαμπρός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιάννης Λούτσιος, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί βουλευτών “ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Διαβάστε επίσης: Αναστασιάδης: «Δεν θα ανεχθώ από τον οποιονδήποτε την παραμικρή αιχμή ότι ευνόησα συγγενικό μου πρόσωπο σε σχέση με προσφορές του δημοσίου»

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, σχετικά με τα όσα δηλώνουν βουλευτές και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο κ. Λούτσιος αναφέρει ότι “η εταιρεία Folysson Holdings Ltd η οποία πέτυχε ως προσφοροδότρια εταιρεία σε διαγωνισμό, που προκηρύχθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και κατόπιν προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, ενημερώθηκα ότι ανήκει εξ ολοκλήρου στον υιό του κ. Χρίστου Χρυσοστόμου, Ανδρέα, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό”.

Όπως σημειώνει “ο κ. Χρίστος Χρυσοστόμου, πατέρας του ιδιοκτήτη, αλλά και διευθυντής της Folysson Holdings, τόσο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού το 2013 αλλά και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 εργαζόταν ως υπάλληλος στην εταιρεία Porsche (Α.Ι.Motokinisis Ltd) η οποία ουδεμία επαγγελματική σχέση είχε ή έχει, όπως αναληθώς ισχυρίζονται κάποιοι βουλευτές, μαζί μου ή με οποιαδήποτε εκ των εταιρειών στην οποίαν έχω μετοχές”.

“Ο κ. Χρίστος Χρυσοστόμου”, αναφέρει, “έγινε μέτοχος και συνέταιρος μου σε εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων η οποία άρχισε τις εργασίες της το Δεκέμβριο του 2014, σχεδόν δύο χρόνια μετά την υποβολή προσφοράς για τα τέσσερα σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας”.

Συνεπώς, καταλήγει “η προσπάθεια εμπλοκής μου στο θέμα της προσφοροδότησης των εν λόγω σκαφών είναι παντελώς αβάσιμη και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.


Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top