ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατάθεση Μαριάννας – «Εννά τους σκοτώσω. Θέλεις έγκλημα πάθους ρα;» - Γελάει ο Θωμά στο δικαστήριο

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατάθεση Μαριάννας – «Εννά τους σκοτώσω. Θέλεις έγκλημα πάθους ρα;» - Γελάει  ο Θωμά στο δικαστήριο

«Ο Θωμά έκανε τους φόνους από την ζήλια και το πάθος του για εμένα». Αυτή η πρόταση από την κατάθεση της Μαριάννας Καπάρα, αποδίδει και το γενικότερο νόημα που είχε η μαρτυρία της στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, για τριπλό φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η κατάθεσή της, το περιεχόμενο της οποίας άρχισε να γνωστοποιείται στο δικαστήριο λίγο μετά τις 11:00 (14/10/2016), περιέχει κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Σύμφωνα με την Μαριάννα ο Θωμά που κατηγορείται για τους φόνους των αδερφών Ντορζή και του Μιλτιάδους, της έλεγε συνεχώς ότι θα τους σκοτώσει.

«Θέλεις έγκλημα πάθους ρα;» φέρεται να της είπε. Να τον ρωτά τι ακριβώς εννοούσε. «Εννά δεις ρα» ήταν η απάντησή του σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Μαριάννα Καπάρα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαριάννα Καπάρα είχε σχέση με τον Θωμά. Λίγες μέρες μετά το φονικό είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι τα δυο αδέρφια και ο φίλος τους που κατέληξαν νεκροί, είχαν πάει στην ταβέρνα του πατέρα του Θωμά για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον τελευταίο για το γεγονός ότι κακοποιούσε την Μαριάννα...

Πάντως, ενόσω ακουγόταν η κατάθεσή της στο δικαστήριο, ο Θωμά που πλέον είναι αρραβωνιασμένος με άλλη κοπέλα, γελούσε ειρωνικά.

Σύμφωνα με την κατάθεση της Μαριάννας, χώρισε τον Θωμά τη Δευτέρα 23/11/2015, ακολούθως αυτός τη μετέφερε στο σπίτι της στη Λάρνακα, ενώ την επομένη έγινε το άγριο φονικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

Τριπλό φονικό: Καταθέτει Εγγλέζα μόνιμη κάτοικος Κύπρου – Πήρε την κόρη σε σχολή χορού και άκουσε 4 άνδρες να τσακώνονται…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top