ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλαν στο eBay προς πώληση νεογέννητο βρέφος έναντι 5.000 ευρώ

Έβγαλαν στο eBay προς πώληση νεογέννητο βρέφος έναντι 5.000 ευρώ

Η Γερμανική αστυνομία ερευνά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες για τις προσπάθειες πώλησης ενός κοριτσιού, ηλικίας μόλις ενός μήνα, μέσω του eBay, έχοντας μάλιστα ορίσει και αντίτιμο 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αγγελία, το παιδί που ονομάζεται Maria ζει στην πόλη Duisburg στη Δυτική Γερμανία και αυτοί που έβαλαν την αγγελία αναζητούσαν αγοραστή για να το πουλήσουν. Ο πωλητής συμπεριέλαβε, μάλιστα, στην αγγελία, στη δημοφιλή πλατφόρμα πώλησης προϊόντων, φωτογραφίες του μελαχρινού βρέφους φορώντας διάφορα ρούχα. Η αγγελία ανέφερε: «Παιδί 40 ημερών που ονομάζεται Maria είναι προς πώληση».

Η αγγελία που προκάλεσε οργή αφαιρέθηκε από τους διαχειριστές του eBay 30 λεπτά αφού έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε φόρουμ στο διαδίκτυο. Χρήστες που ήταν εκείνη την ώρα σε σύνδεση έσπευσαν να καταδικάσουν την αγγελία και έκαναν αναφορά στο eBay για να την «κατεβάσει» από την δημοφιλή ιστοσελίδα.

epktsebay2

Εκπρόσωπος του eBay ανέφερε ότι η εταιρεία αφαίρεσε την αγγελία και ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μόλις έλαβε γνώση του θέματος. «Λάβαμε πολλά παράπονα από τους χρήστες και θα ερευνηθεί άμεσα το θέμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα παρέχουμε στις αρχές όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες» είπε χαρακτηριστικά. Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο χρήστης που έβαλε την αγγελία είχε πράγματι σκοπό να πουλήσει το βρέφος ή αν επρόκειτο για ένα κακόγουστο αστείο.

epktsebay1

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top