Αλέξης Τσίπρας: «Λύση στο Κυπριακό με παραμονή τουρκικού στρατού δεν είναι λύση»

Αλέξης Τσίπρας:  «Λύση στο Κυπριακό με παραμονή τουρκικού στρατού δεν είναι λύση»

«Θέλουμε λύση δίκαιη και βιώσιμη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Εμείς θέλουμε τη λύση στο Κυπριακό και στηρίζουμε την προσπάθεια της κυπριακής Κυβέρνησης και τις συνομιλίες, είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας το βράδυ του Σαββάτου (15/10) σε ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξάγεται στην Αθήνα, τονίζοντας ότι λύση με παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων δεν είναι λύση.

“Θέλουμε λύση δίκαιη και βιώσιμη. Δεν ξεχνάμε ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής των τουρκικών στρατευμάτων, δεν είναι διμερές πρόβλημα, αφορά το Διεθνές Δίκαιο”, είπε ο Πρωθυπουργός.

"Λύση με εσαεί παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί δεν είναι λύση και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι", υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE