ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαρτυρία στη δίκη του Κύπριου Χρ. Παναγιώτου για τον φόνο της γυναίκας του – «Την παραμελούσε...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρτυρία στη δίκη του Κύπριου Χρ. Παναγιώτου για τον φόνο της γυναίκας του – «Την παραμελούσε...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Χριστόφορος Παναγιώτου που κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του Τζέιντι, φέρεται να την παραμελούσε.

Αυτό τουλάχιστον κατέθεσε την Τρίτη (18/10) σε δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής η φίλη της νεκρής συζύγου του, Cherise Swanepoel.

Σημειώνεται ότι η Jayde είχε απαχθεί τον Απρίλιο του 2015 ενώ επρόκειτο να μεταβεί σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου εργαζόταν ως δασκάλα. Το σώμα της βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε χωράφι. Είχε πυροβοληθεί τρεις φορές, δυο στην πλάτη και μια στο κεφάλι.

Ο Παναγιώτου είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι οργάνωσε τη δολοφονία της. Φερόταν να είχε ζητήσει από σωματοφύλακα που δούλευε σε οικογενειακή επιχείριση να τον βοηθήσει να προσλάβει επαγγελματία εκτελεστή για να σκοτώσει την Τζέιντι. Μαζί με άλλους δυο κατηγορούνται για τη δολοφονία της, αλλά και οι τρεις αρνήθηκαν ενοχή στις κατηγορίες.

«Θα έλεγε και η ίδια ότι ήταν πάντα μόνη της» ανέφερε χαρακτηριστικά η φίλη της δολοφονηθείσας όταν την κάλεσε στο εδώλιο ο δημόσιος κατήγορος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα όσα ανέφερε στο δικαστήριο αποτυπώνουν την εικόνα μιας μοναχικής γυναίκας.

«Όπως ξέρω ο Κρις (σ.σ. Χριστόφορος Παναγιώτου) θα ερχόταν σπίτι να έτρωγε πριν επιστρέψει πίσω στη δουλειά. Ξέρω ότι η Τζέιντι ανησυχούσε ότι ποτέ δεν θα επέστρεφε και να την δει ντυμένη. Η Τζέιντι θα προσπαθούσε να μείνει ξύπνια και να μην πάει για ύπνο πριν έρθει σπίτι ο Κρις» είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν η Τζέιντι έβρισκε προφάσεις για να πάει στο OK Grocer που ανήκε στην οικογένειά του, για να τον δει.

Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο Χριστόφορος Παναγιώτου είχε μακροχρόνια σχέση με την Chanelle Coutts, την οποία εργοδοτούσε στην εν λόγω υπεραγορά, που ανήκε στην οικογένειά του.

Όταν  η Swanepoel ρωτήθηκε γιατί ένιωθε μοναξιά η φίλη της, απάντησε: «Ο Κρις πάντα δούλευε».

«Τους άκουσα να μιλούν στο τηλέφωνο και να του λέει ότι ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο μαζί του. Όταν με ρώτησε τι δώρο να της κάνει στα γενέθλιά της, του είπα να φροντίσει απλά να περάσει χρόνο μαζί της», ήταν κάποια από τα λόγια που ανέφερε η φίλη της δολοφονηθείσας στο δικαστήριο.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top