Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός η αιτία για την ανεργία Κύπριου κινηματογραφιστή - πατέρα 3 παιδιών! VIDEO

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός η αιτία για την ανεργία Κύπριου κινηματογραφιστή - πατέρα 3 παιδιών! VIDEO

Του συμπεριφερόταν απαξιωτικά και όταν τον αντίκριζε παρίστανε ότι έκανε εμετό ή ότι λιποθυμούσε στην θέα του...

Πρόκειται για σειρά κυπριακή, κωμική, η οποία δεν έχει ακόμα προβληθεί. Οι Ελλλαδίτες είχαν πρόβλημα με τους Κύπριους… ηθοποιούς, ανθρώπους του συνεργείου.

Σύμφωνα με όλα όσα λέχθηκαν στην εκπομπή «Love & Style» υπήρχε γενικά μια υποτίμηση προς τους Κύπριους, με αποτέλεσμα ο Κύπριος παραγωγός, πολύ γνωστός και επαγγελματίας, να αναγκαστεί πριν λιγες μέρες να τα παρατήσει από το κυπριακό συνεργείο. 

Ο Κύπριος κινηματογραφιστής δεν βρίσκεται πλέον στο συνεργείο και πρόκειται για έναν άνθρωπο πατέρα 3 παιδιών…

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μιχαήλ στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

Τη λειτουργία της επικαιροποιημένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Minds in Cyprus”, η οποία στοχεύει στη δημιουργία γέφυρας με τους Κυπρίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.