Ο αν. κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον χαμό του Τόμιτς – Φίλοι και συνεργάτες στον Άρη με τον Βίκτωρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αν. κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον χαμό του Τόμιτς – Φίλοι και συνεργάτες στον Άρη με τον Βίκτωρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη θλίψη του για τον χαμό του Βλάνταν Τόμιτς εξέφρασε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν διοικητικό στέλεχος του Άρη Λεμεσού. Η ελαφρά ταξιαρχία ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Τόμιτς ερχόμενος στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1994.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος ήταν πάντα κοντά στον Άρη, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον φιλότιμο και ταλαντούχο Τόμιτς.

«Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο θάνατο του Βλάταν Τόμιτς. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Στο καλό φίλε Βλάταν» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο αν. κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εντελώς άδικα χάθηκε ο Τόμιτς – Νόσησε στην Αφρική όπου βρισκόταν - Νοσηλεύτηκε στο Βελιγράδι όπου υπέκυψε

«Μαύρα μαντάτα»: Πέθανε σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έκανε μεγάλη καριέρα στην Κύπρο – Ήταν μόλις 49 ετών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE