ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Νικολαίδης: «Η συνοικία της Αγίας Φύλας παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης»

Ν.Νικολαίδης: «Η συνοικία της Αγίας Φύλας παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης κάνει λόγο για “εικόνα εγκατάλειψης”, που παρουσιάζει η συνοικία της Αγίας Φύλας, η οποία όπως προσθέτει “σε αντίθεση με τα έργα βιτρίνας που έχουν γίνει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, αφέθηκε παντελώς στο περιθώριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του εκλογικού επιτελείου του, με αφορμή τις συναντήσεις που ε`ιχε με με οργανωμένους φορείς και δημότες της περιοχής, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει ότι «η περίπτωση της Αγίας Φύλας μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια κλασική περίπτωση εγκατάλειψης συνοικίας από το Δήμο, και δικαιολογημένα οι κάτοικοι αισθάνονται, όπως και οι κάτοικοι άλλων συνοικιών, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας”.

Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Φύλας, ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε ότι “η έλλειψη πόρων που προβάλλεται σαν λόγος, δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική δικαιολογία τη στιγμή που δεν γίνεται ορθή αξιολόγηση και προτεραιοποίηση των αναγκών για όλες τις περιοχές της πόλης, ώστε τα υπάρχοντα μειωμένα κονδύλια να δαπανώνται με τον πιο αποτελεσματικό και αναγκαίο τρόπο”.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Φύλας, Δρ. Κώστας Χαραλαμπίδης, κατέθεσε σειρά εισηγήσεων σε σχέση με την ανάπλαση του ιστορικού πυρήνα της Αγ. Φύλας, τα τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα, τη στασιμότητα στα οδικά έργα σε σχέση με τον τον παρακαμπτήριο Αγ. Φύλας – Παλώδιας, τη Λεωφόρο Ευαγόρα Λανίτη και την οδό 1ης Απριλίου, την έλλειψη αθλητικού κέντρου, τα προβλήματα με τα όμβρια ύδατα και το αποχετευτικό, την ανάγκη αποκατάστασης τοπωνυμίων και τη γενικότερη υποβαθμισμένη αισθητική εικόνα του παλιού χωριού.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top