ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν οχήματα αξίας €120 χιλ. αλλά ούτε νοιάστηκαν να τα κρύψουν – Χειροπέδες σε δύο Λεμεσιανούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν οχήματα αξίας €120 χιλ. αλλά ούτε νοιάστηκαν να τα κρύψουν – Χειροπέδες σε δύο Λεμεσιανούς

Χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασε η Αστυνομία αναφορικά με την κλοπή τριών οχημάτων αξίας 120 χιλ. ευρώ από συνεργείο αυτοκινήτων στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης κλοπή τριών οχημάτων από χώρο στάθμευσης συνεργείου αυτοκινήτων στη Λευκωσία, συνολικής αξίας €120,000 και στην αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 36 χρόνων και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και Λευκωσίας, ερεύνησαν την Παρασκευή (21/10) βάσει δικαστικού εντάλματος το συνεργείο αυτοκινήτων του 34χρονου στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φαίνεται να είναι ένα εκ των κλοπιμαίων οχημάτων. 

Επίσης, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία, καθώς και σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται να είναι τα κλαπέντα.

Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονου από την επαρχία Λεμεσού ο οποίος επίσης συνελήφθη. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

*Φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top