ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Ενοχλήθηκε ο Κληρίδης για την υπόθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας Χ. Ανδρέου

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Ενοχλήθηκε ο Κληρίδης για την υπόθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας Χ. Ανδρέου

Ενοχλημένος για τη δημοσιοποίηση του θέματος σε σχέση με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, φέρεται ο Κώστας Κληρίδης.

Η Αστυνομία είχε ενημερώσει στις 19 Νοεμβρίου τον Γενικό Εισαγγελέα για την ύπαρξη πληροφοριών που έφεραν τη ζωή του Χαράλαμπου Ανδρέου να κινδυνεύει. Η πληροφορία ανέφερε πως εγκληματικά στοιχεία ενδέχεται να «κτυπήσουν» με «όπλο βαριού τύπου ή  με ρίψη χειροβομβίδας» στον ειδικό χώρο όπου κρατείτο ο Ανδρέου και κρίνεται ακατάλληλος από πλευράς ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θα την εκάμναν του Αλεξουθκιού τζιαί της παρέας του, δλδ του Τσιάκκα τζιαί του Σήφη» - Aναβλήθηκε λόγω ταξιδιού το δολοφονικό σχέδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λοιπόν, ο κ. Κληρίδης εξέφρασε τη Δευτέρα στην ηγεσία της Αστυνομίας την ενόχλησή του για το γεγονός ότι το όλο θέμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Πάντως,  το θέμα προστασίας του Χαράλαμπου Ανδρέου παραμένει σε εκκρεμότητα. Όπως αναφέρει με δημοσίευμά  του ο «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» (25/10) που αποκάλυψε την υπόθεση,  «ο κ. Κληρίδης αρχικά ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για την μεταφορά του 32χρονου στις φυλακές, παρά το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση μάρτυρας κατηγορίας που έχει ενταχθεί στο σχέδιο προστασίας μαρτύρων, δεν κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Ωστόσο, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία, το αίτημα της αστυνομίας απορρίφθηκε από τον Κώστα Κληρίδη. Κι αυτό λόγω του ότι σε περίπτωση που μεταφερόταν στις Κεντρικές φυλακές ο 32χρονος θα έπρεπε να εξέλθει από το σχετικό σχέδιο προστασίας μαρτύρων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top