ΛΕΜΕΣΟΣ: «Εν τζιαί σουβλάκια που ήθελα να παραγγείλω τα ευλοημένα! Έχανα τον άντρα μου...»

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Εν τζιαί σουβλάκια που ήθελα να παραγγείλω τα ευλοημένα! Έχανα τον άντρα μου...»

Ώρες αγωνίας για μια γυναίκα η οποία είδε τον άντρα της να «σβήνει» αβοήθητος μπροστά τα μάτια της.

Όπως η ίδια καταγγέλλει σε γνωστή σελίδα στο Facebook, είδε τον άντρα της να λιποθυμάει και να πέφτει στο πάτωμα, το φώναξε χωρίς όμως καμία ανταπόκριση, οι σφυγμοί του χαμήλωναν, η αναπνοή του ακανόνιστη και τα πόδια του ψηλά στον αέρα.  

Η ίδια δεν μπορούσε να κάνει κάτι να τον βοηθήσει κι έτσι κάλεσε στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης έτσι ώστε να κάνουν κάτι αυτοί.

Σύμφωνα με την ίδια, κτυπούσε για 47 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο χωρίς καμία ανταπόκριση, έτσι αποφάσισε να καλέσει των αριθμό πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Λεμεσού, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα όπως αναφέρει η γυναίκα με ασθενοφόρο να πηγαίνει στο σημείο.

Το παράπονο της γυναίκας είναι ότι, σαν αριθμός έκτακτης ανάγκης θα έπρεπε να απαντούν τις κλείσεις που δέχονται και να ανταποκρίνονται άμεσα.

Δείτε την ανάρτηση της γυναίκας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.