Πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας «βγήκε» στο …κυνήγι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας «βγήκε» στο …κυνήγι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια παλιά μεγάλη δόξα των πρασίνων, φαίνεται πως εκτός από το ποδόσφαιρο έχει κι άλλη «αγάπη».

Ο πρώην τερματοφύλακας του τριφυλλιού, Άνδρος Χριστοφή, την Κυριακή (30/10) «βγήκε» και αυτός στο κυνήγι, με την ευκαιρία της πρώτης μέρας του κυνηγιού.

Ο ίδιος πόσταρε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μαζί με τα «θύματά» του γράφοντας ως λεζάντα «Επίαμε καλά».

Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας, που υπηρέτησε την ομάδα των πρασίνων για κάμποσα χρόνια, ασχολείται μέχρι και σήμερα με το ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE