ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Σε νέο χώρο κράτησης ο Πάμπος Ανδρέου – Απειλές για τη ζωή του

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Σε νέο χώρο κράτησης ο Πάμπος Ανδρέου – Απειλές για τη ζωή του

Σε νέο χώρο κράτησης μεταφέρθηκε προ ημερών ο Χαράλαμπος Ανδρέου, βασικός μάρτυρας κατηγορίας του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της Αστυνομίας αν και αρχικά είχε απορροφηθεί εν τέλει έγινε αποδεκτό από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Το αίτημα της Αστυνομίας αφορούσε την μετακίνηση του Πάμπου Ανδρέου στις Κεντρικές Φυλακές μετά και την ύπαρξη πληροφοριών για «κτύπημα» με όπλο βαρέως τύπου ή με ρίψη χειροβομβίδας, στο χώρο όπου κρατείτο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 32χρονος αγροπυροσβέστης έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο κράτησης στη Λευκωσία μαζί με άλλα άτομα που είναι στην ίδια θέση μαζί του.

Η Αστυνομία τότε είχε ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα να εγκρίνει την μεταφορά του Πάμπου Ανδρέου στις Κεντρικές Φύλακες, καθώς ο χώρος που κρατείτο ήταν ακατάλληλος από πλευράς ασφάλειας.

Μάλιστα όπως είχαμε αποκαλύψει σε δημοσίευμα μας στις 25 Οκτωβρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας, είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι το όλο ζήτημα είδε το φως της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε πως την εν λόγω υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει  η ιστοσελίδα  «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» (21/10), αναφέροντας πως το αίτημα της Αστυνομίας αν και αρχικά έγινε αποδεκτό, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία, το αίτημα απορρίφθηκε από τον Κώστα Κληρίδη.

Διαβάστε ακόμη:

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Ενοχλήθηκε ο Κληρίδης για την υπόθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας Χ. Ανδρέου

«Θα την εκάμναν του Αλεξουθκιού τζιαί της παρέας του, δλδ του Τσιάκκα τζιαί του Σήφη» - Aναβλήθηκε λόγω ταξιδιού το δολοφονικό σχέδιο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top