ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή! Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί - Δείτε που και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Προσοχή! Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί - Δείτε που και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Σε ορισμένους δρόμους παρουσιάζονται κάποια προβλήματα, λόγω οδικών και κατασκευαστικών έργων που εκτελούνται.

Συγκεκριμένα τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι μήκους 2 Km περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από τις 29/8/2016 μέχρι τις 26/1/2017 λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.
 
Από την 1/11/2016 μέχρι τις 4/11/2016, μεταξύ των ωρών 07:30 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, σε τμήματα του Παραλιακού δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης καταστρεμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος, ακολούθως: Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων, είτε στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σημάτων STOP & GO.
 
Επιπλέον από τις 24/10/2016 μέχρι τις 16/1/2017, μεταξύ των ωρών 20:30 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών και κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, εκτός των αργιών, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής νέων ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού. Τα νέα ανοίγματα θα κατασκευαστούν σε έξι θέσεις σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Πολεμιδιών/Λιμανιού. Στα τμήματα του παρακαμπτήριου που θα εκτελούνται οι εργασίες, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.
 
Εκτελούνται εργασίες από την ΑΗΚ, μέχρι και τις 9/11/2016, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του πιο πάνω δρόμου θα μονοδρομούνται και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.
 
Τέλος, από τις 31/10/2016 μέχρι τις 14/11/2016, μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:30, εκτός Σαββατοκύριακων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης καλωδίου από τη Cyta. Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο προς Νήσου και στις δύο κατευθύνσεις, με μέγιστο μήκος 2χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top