ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Χειροπέδες σε 40χρονο «πυρομανή» για φωτιές σε αυτοκίνητα

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Χειροπέδες σε 40χρονο «πυρομανή» για φωτιές σε αυτοκίνητα

Μάλλον πρόκειται για πυρομανή...

Διαβάστε επίσης: ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Έκαψαν 4 αυτοκίνητα σε ακτίνα 200 μέτρων – Βρέθηκε και καμένο κρεβάτι στην περιοχή

Στη σύλληψη 40χρονου από την επαρχία Λευκωσίας προχώρησε βράδυ της Πέμπτης 3/11 η Αστυνομία, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού τεσσάρων αυτοκινήτων, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ, την Πέμπτη 3/11, 4 οχήματα σε 3 δρόμους της Ανθούπολης όπου βρίσκονται σε ακτίνα 200 μέτρων έγιναν στάχτη.

Επίσης στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν να φλέγονται και ένα κρεβάτι μαζί με πάπλωμα, όπου την φωτιά τους έσβησε και πάλι η Πυροσβεστική Υπηρεσία.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE