LIFESTYLE

Ο Αντρέας Γεωργίου ψάχνει ηθοποιούς! Τι ετοιμάζει;

Ο Αντρέας Γεωργίου ψάχνει ηθοποιούς! Τι ετοιμάζει;

Μπρούσκο, Δίδυμα Φεγγάρια και μετά τι; Αυτό πρέπει να σκέφτεται ο Αντρέας Γεωργίου και η εταιρία παραγωγής του, προετοιμάζοντας το έδαφος και για νέες σειρές από την νέα σεζόν.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κύπριος ηθοποιός ανέβασε τη σχετική ανακοίνωση στην οποία αναγράφονται λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

Φαίνεται πως μετά το τέλος του «Μπρούσκο» ο ίδιος και η ομάδα του θα επανέλθουν με νέα σειρά η οποία όπως και οι προηγούμενες αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε την συνταγή της επιτυχίας την γνωρίζουν πλέον καλά ενώ έχουν μαζί τους και το δυνατό χαρτί που ακούει στο όνομα Λένα Μαντά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

Ζητούνται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ όλων των ηλικιών για τις καινούργιες σειρές της MAKE IT PRODUCTIONS για το τηλεοπτικό έτος 2017-2018. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] μέχρι 30/11/2016. Μαζί με το βιογραφικό να συμπεριληφθεί ένα πορτρέτο ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και μια ΟΛΟΣΩΜΗ φωτογραφία. Όσοι επιλεγούν για τα κάστινγκ (που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο) θα ενημερωθούν για το που και πότε θα γίνουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top