ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Οδηγός ετών 12 πήρε το τιμόνι! Τον καμάρωνε από μπροστά ο πατέρας του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Οδηγός ετών 12 πήρε το τιμόνι! Τον καμάρωνε από μπροστά ο πατέρας του

Ως γονείς, το να δείχνουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά μας, είναι κάτι πολύ καλό, που συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη και την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Παρ’ όλα αυτά όμως, η εμπιστοσύνη αυτή πρέπει να δίδεται με μέτρο και με όρια, γιατί η απόλυτη ελευθερία και έλλειψη του μέτρου, είναι πολύ πιθανό να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Σίγουρα, το περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν την Κυριακή 13/11 τα μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια, που αναφέραμε πιο πάνω.

Γύρω στη μια το μεσημέρι, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, ένα σαλούν αυτοκίνητο και ένα όχημα, τύπου Buggy, που το ακολουθούσε.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που διενήργησαν, το πρώτο όχημα οδηγείτο από 49χρονο, έχοντας ως συνοδηγό την 33χρονη σύζυγό του.

Το δεύτερο όχημα όμως, οδηγείτο από τον γιο, του εν λόγω ζεύγους, ηλικίας μόλις 12 ετών.    

Τα πιο πάνω πρόσωπα καθώς και το όχημα τύπου buggy, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 49χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς, για να παρουσιαστεί αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top