ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα έχασαν οι Αστυνομικοί με την ηλικία του κυνηγού που κρατούσε όπλο και 27 φυσίγγια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα έχασαν οι Αστυνομικοί με την ηλικία του κυνηγού που κρατούσε όπλο και 27 φυσίγγια

Δεν είναι ο μοναδικός που στην ηλικία του έχει πιάσει όπλο, είναι όμως ένα τρανταχτό παράδειγμα προς αποφυγή καθώς και μόνο η ηλικία του παραπέμπει σε παιδικά παιχνίδια και όχι αληθινά όπλα.

Την Κυριακή  στις 8 το πρωί, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, είδαν νεαρό πρόσωπο, να έχει στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και μετά από σχετική έρευνα, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 13χρονο, κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος στην κατοχή του πέραν του κυνηγετικού όπλου, είχε και 27 πλήρη φυσίγγια.

Σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, βρισκόταν ο πατέρας του 13χρονου, ο οποίος είναι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του όπλου.   

Πατέρας και γιος, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο πατέρας κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα. Τόσο το κυνηγετικό όπλο, όσο και τα 27 φυσίγγια, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE