ΠΑΡΑ-THEMA

Κασιδιάρης εκτός ελέγχου μιλώντας σε κυπριακό κανάλι: «Ο Αναστασιάδης είναι Τουρκοπροσκυνημένος – Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα» VIDEO

Κασιδιάρης εκτός ελέγχου μιλώντας σε κυπριακό κανάλι: «Ο Αναστασιάδης είναι Τουρκοπροσκυνημένος – Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα» VIDEO

Τουρκοπροσκυνημένο και εθνοπροδότη χαρακτήρισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιαδιάρης τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο κυπριακό κανάλι Extra.

Ο κ. Κασιδιάρης κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην καλέσει για ενημέρωση επί του Κυπριακού την Χρυσή Αυγή σε ταξίδι που πραγματοποίησε προς αυτό τον σκοπό στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την Ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα πλήν της Χρυσής Αυγής κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της.

Ο βουλευτής της Χ.Α μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Extra μίλησε με βαρετές και προσβλητικές κουβέντες κατά του Προέδρου Αναστασιάδη χαρακτηρίζοντας τον Τουρκοπροσκυνημένο και εθνοπροδότη ενώ μίλησε και για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top