LIFESTYLE

Δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Μου αρέσουν πολύ οι άντρες»! Είναι τελικά gay;

Δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Μου αρέσουν πολύ οι άντρες»! Είναι τελικά gay;

Την δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ομοφυλόφιλο έδωσε ο Robbie Williams!

Εδώ και αρκετό καιρό, οι φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καλλιτέχνη είχαν «πάρει» φωτιά.  Ωστόσο, ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν έκανε σχετικές δηλώσεις για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω.

Η απάντηση του όμως ήρθε, έστω και καθυστερημένα και μάλιστα προκαλεί! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Attitude, μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και απάντησε ξεκάθαρα στο αν είναι ομοφυλόφιλος!

«Μου αρέσουν πολύ οι άντρες! Έχω ερωτευθεί άντρες πολύ! Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι μαζί τους… Δεν βρίσκω καν το δικό μου πέος ελκυστικό…», ανέφερε, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Θα ήθελα πολύ να είμαι gay! Θα ήθελα πολύ να κάνω σεξ στο μπάνιο»!

Τέλος, τόνισε πως του δημιουργεί ερωτηματικά το γεγονός ότι όταν γκουγκλάρει το όνομα του βλέπει δίπλα την λέξη… gay: «Τώρα τελευταία όταν γκουγκλάρω το όνομά μου, δεν βλέπω δίπλα τη λέξη gay και αναρωτιέμαι γιατί. Έχει γίνει κάτι»;

robbie-williams-1478276644

Aπό PeopleGreece/com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top