LIFESTYLE

Η Ευριδίκη παντρεύεται! Τι την εμποδίζει να κάνει παιδί με τον Μπομπ; VIDEO

Η Ευριδίκη παντρεύεται! Τι την εμποδίζει να κάνει παιδί με τον Μπομπ; VIDEO

Η Κύπρια τραγουδίστρια όταν μιλά είναι χείμαρος και δεν διστάζει προβεί σε αποκαλύψεις...

Ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσίασε τα βιβλία του και η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γιου του Άγγελου, Ευρυδίκη, δεν μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Ευρυδίκη ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το συναντάς συχνά και απορώ. Γιατί όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουν οι γονείς να παραμένουν δεμένοι για τα παιδιά τους. Από την άλλη πιστεύω ότι όταν είσαι από παιδί με έναν άνθρωπο τον αγαπάς.»


Η τραγουδίστρια τόνισε: «Τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί».


Και όταν ρωτήθηκε για το εάν πρόκειται να παντρευτεί  με τον Μπομπ Κατσιώνη, είπε: «Αυτό θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες.»



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top