LIFESTYLE

Το νέο κυπριακό κανάλι δεν ονομάζεται «Εψιλον»! Μάθετε τον λόγο που παρέμεινε «Plus» δια στόματος Γιόρτσιου!

Το νέο κυπριακό κανάλι δεν ονομάζεται «Εψιλον»! Μάθετε τον λόγο που παρέμεινε «Plus» δια στόματος Γιόρτσιου!

Από την Δευτέρα εκπέμπει με το λογότυπο «P» και προκαλεί ερωτηματικά... Ο παρουσιαστής λύνει κάθε απορία εκτοξεύοντας τα βέλη του...

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Tv Guide Capuccino και μίλησε για το νέο κύκλο στην καριέρα του ως ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού.

Ανάμεσα στα άλλα κλήθηκε να απαντήσει σε καυτά ερωτήματα που αφορούν στο ναυάγιο της μετονομασίας του καναλιού από Plus Tv σε Epsilon Κύπρου και γιατι η Κύπρος στους δέκτες της, όταν συντονιστεί με το κανάλι βλέπει το λογότυπο «P».

Τελικά θα είναι Epsilon Κύπρου ή Plus Tv το νέο κανάλι;  

Το κανάλι δεν είναι νέο. Υφίσταται και εκπέμπει. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Το κανάλι έχει λάβει μια σειρά στρατηγικών αποφάσεων επαναπροσδιορισμού. Στο πλαίσιο αυτό έχει υποβάλει αίτηση στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου για αλλαγή του σε Epsilon Κύπρου.

Από τον Αύγουστο που μάθαμε πως θα ξεκινήσει ο σταθμός έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Τι μεσολάβησε και «κόλλησε» η όλη προσπάθεια έναρξης;

Η διεύθυνση επιθυμούσε να γίνει πρώτα η αλλαγή του ονόματος, αλλά θα σας παραπέμψω στην Αρχη Ραδιοτηλεόρασης για να λάβετε απαντήσεις.

Πιστεύεις δηλαδή πως υπήρξε σκοπιμότητα;

Θα επισημάνω ότι το κανάλι έχει άδεια λειτουργία κι εκπομπής. Θα μπορούσα να σας πω ότι στην μικρή Κύπρο ειδικά τίποτε δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο, αλλά για το αν υπήρχε ή όχι καθυστέρηση θα σας παραπέμψω και πάλιν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top