ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Σκνίπα» η 58χρονη που προκάλεσε τροχαίο! Και δεύτερο ατύχημα με πιωμένο ο οδηγό

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Σκνίπα» η 58χρονη που προκάλεσε τροχαίο! Και δεύτερο ατύχημα με πιωμένο ο οδηγό

Δύο ατυχήματα με κοινό παρανομαστή το αλκοόλ σημειώθηκαν την Πέμπτη 1/12 στη Λεμεσό. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα και ούτε είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, όμως η τύχη δεν θα είναι πάντα με το μέρος μας .Ας βάλουμε μυαλό επιτέλους και αποκτήσουμε οδική συνείδηση και παιδεία.

Γύρω στις 11 μ.μ. της Πέμπτης 1/12, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ελαφρύ φορτηγό που οδηγούσε 39χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε στη συνέχεια και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, η  ένδειξη ήταν 89μg% αντί 22μg%. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο οδηγό και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο 26χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Από το δυστύχημα δεν τραυματίστηκε κανένας.

 Εξάλλου, γύρω στις 14:30, ενώ 58χρονη οδηγούσε το όχημα της στην Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σε μεταλλικό μικρό πάσαλο. Ακολούθως, το αυτοκίνητο εισήλθε σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ενώ στη συνέχεια χτύπησε σε μεταλλικό κουτί της ΑΗΚ, όπου και ακινητοποιήθηκε.      

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, μετέβησαν στη σκηνή και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που διενήργησαν στην 58χρονη, η ένδειξη ήταν 115μg% αντί 22μg%, ενώ σε τελική εξέταση στην οποία υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 86μg% αντί 22μg%.
Η 58χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
           

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top