ΚΥΠΡΟΣ

Δυο τα πέναλτι τελικά για την Ομόνοια σύμφωνα με τον κ. Κυπριανίδη – Ξεκάθαρος όμως για την κόκκινη κάρτα - VIDEO

Δυο τα πέναλτι τελικά για την Ομόνοια σύμφωνα με τον κ. Κυπριανίδη – Ξεκάθαρος όμως για την κόκκινη κάρτα - VIDEO

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε για άλλη μια φορά μετά από το ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ που έγινε το περασμένο Σάββατο (3/12).

Ο αγώνας που έληξε 1-4 υπέρ του ΑΠΟΕΛ και βρήκε τις διοικήσεις των δυο ομάδων να επιδίδονται σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων δηλητηριάζοντας το κλίμα και αυξάνοντας τον φανατισμό.

Η Ομόνοια φωνάζει για την κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Καρλίτος στην φάση του πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ καθώς επίσης και για τα άλλα δυο γκολ που δέχτηκε αλλά και για το πέναλτι υπέρ της που δεν δόθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αφού ο διαιτητής άλλαξε άποψη μετά από παρότρυνση του βοηθού και καταλογίστηκε ως φάουλ εκτός περιοχής .

Ο κ. Κυπριανίδης αναφορικά με το πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ και την κόκκινη κάρτα ήταν ξεκάθαρος όπως επίσης και για το πρώτο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου. Αναφορικά με το δεύτερο γκολ του Κύπριου διεθνή το χαρακτήρισε ως οριακό.

Η είδηση, αν μπορεί να χαρακτηρισθεί έτσι, ήταν δεύτερο πέναλτι που εντόπισε υπέρ της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε την ανάλυση όλων των φάσεων:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top