ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Λεμεσού: Έρευνες στην οικία του «Αμερικάνου» στον Μονιάτη - Οι χειροβομβίδες και τα γάντια που εντοπίστηκαν κοντά...

Φονικό Λεμεσού: Έρευνες στην οικία του «Αμερικάνου» στον Μονιάτη - Οι χειροβομβίδες και τα γάντια που εντοπίστηκαν κοντά...

«Κτένισε» την ευρύτερη περιοχή του Μονιάτη η Αστυνομία μετά από πληροφορίες ότι ο Ανδρέας Στυλιανού έκρυβε εκρηκτικά.

Δυο αμυντικές χειροβομβίδες σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση εντόπισε την Τρίτη 13/12 η Αστυνομία σε ανοικτό χώρο και σε μικρή απόσταση από την οικία του 40χρονου Αντρέα Στυλιανού "Αμερικάνου", θύματος της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για την οποία τελεί υπό κράτηση ένας 31χρονος, πραγματοποιήθηκαν το πρωί έρευνες, με τη βοήθεια πυροτεχνουργών και ανιχνευτικών σκύλων, στην περιοχή πέριξ της οικίας του θύματος.

Γύρω στο μεσημέρι εντοπίστηκαν θαμμένες σε ανοιχτό χώρο και μέσα σε πλαστικό δοχείο, δυο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση. Οι χειροβομβίδες παραλήφθηκαν από πυροτεχνουργούς για περαιτέρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Στυλιανού είχε μεταβεί με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα έξω από την οικία του 31χρονου, ρίχνοντας αριθμό πυροβολισμών, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για έλεγχο που είχε γίνει στο όχημα του από την ΥΚΑΝ, κατά τον οποίον εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Ακολούθησε η σύγκρουση με το όχημα του 31χρονου, που περιπολούσε την περιοχή μετά τις τηλεφωνικές απειλές που είχε δεχθεί από τον 40χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 31χρονο, καθώς εκτιμά πως η σύγκρουση ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένης ενέργειας, ενώ για την υπόθεση καταζητείται και ένας 25χρονος που σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν και αυτός στο αυτοκίνητο, αλλά εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από ΚΥΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Φονικό Λεμεσού: Έφυγε άρον άρον από την Κύπρο ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού - Σε συγκεκριμένη χώρα τον αναζητεί το ΤΑΕ

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Καταζητείται 25χρονος συγγενής του 31χρονου – Για εσκεμμένη σύγκρουση κάνει λόγο η Τροχαία - Βρέθηκε ο γεμιστήρας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μαρτυρίες για συνεργό στο φόνο της Λεμεσού

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top