Ποια είναι η Ελληνίδα ηθοποιός της φωτογραφίας; Μεγάλωσε στο Αιγάλεω, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και υποκριτική. Παίζει σε τηλεοπτική σειρά που έχει σπάσει το ρεκόρ επαναλήψεων

Ποια είναι η Ελληνίδα ηθοποιός της φωτογραφίας; Μεγάλωσε στο Αιγάλεω, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και υποκριτική. Παίζει σε τηλεοπτική σειρά που έχει σπάσει το ρεκόρ επαναλήψεων

Η κοπέλα στη φωτογραφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω το 1965.

Ήταν το δεύτερο παιδί μιας φτωχής οικογένειας, η οποία δεν είχε ιδιαίτερη οικονομική άνεση, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι γονείς να επιστρατεύουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, για να λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Μια τέτοια «δημιουργική λύση» ήταν η περίφημη «βαλίτσα», η οποία δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις, στην διάσημη σήμερα ηθοποιό.
πως έχει πει σε συνέντευξή της, επειδή οι δικοί της δεν είχαν χρήματα για να αγοράσουν κάθισμα αυτοκινήτου, όταν ήταν μωρό την έβαζαν σε μια βαλίτσα, την οποία έκλειναν και λίγο και την τοποθετούσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.
Κατά τα άλλα οι αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία είναι ευχάριστες και αυτό που θυμάται έντονα ήταν τα ξενύχτια με τον πατέρα της διαβάζοντας ποίηση, που του άρεσε πάρα πολύ.
Άλλωστε ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, που του άρεσε να κεντάει και να κάνει «γυναικείες» δουλειές, λέγοντας πως ο ανδρισμός δεν αποδεικνύεται από την υιοθέτηση γυναικείων συνηθειών, αλλά από τη συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.com.cy  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE