Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν

Την κατάσταση στο Χαλέπι συζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε απόψε με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν. Πληροφορίες της τουρκικής προεδρίας αναφέρουν ότι συζητήθηκε το ανθρώπινο δράμα στο Χαλέπι.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία τόνισαν ότι πρέπει να διασφαλιστεί η εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός και να παρεμποδιστεί η παραβίασή της. 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι έπειτα από το έλεγχο του καθεστώτος Άσαντ στο Χαλέπι με πρωτοβουλία της Τουρκίας χθες το βράδυ διασφαλίστηκε κατάπαυση του πυρός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φορέας Κοινωνικής Στήριξης: Απόρριψη ν/σ για διάλυσή του - Ψηφίστηκε η πρόταση για μεταφορά αρμοδιοτήτων στο ΙΚΥ

Φορέας Κοινωνικής Στήριξης: Απόρριψη ν/σ για διάλυσή του - Ψηφίστηκε η πρόταση για μεταφορά αρμοδιοτήτων στο ΙΚΥ

Η Ολομέλεια της Βουλής με 10 ψήφους υπέρ, 36 εναντίον και δύο αποχές απέρριψε δύο κρατικά νομοσχέδια για τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE