ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Απείλησε τον Β. Διαιτητή ότι όταν βγει από το γήπεδο θα τον θάψει και τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές

ΚΥΠΡΟΣ: Απείλησε τον Β. Διαιτητή ότι όταν βγει από το γήπεδο θα τον θάψει και τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης για άλλη μια βδομάδα έριξε προστίμα και τιμωρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές με τις αποφάσεις του πάντως να φαντάζουν κάπως φάλτσες.

Ενώ το φτύσιμο σε αντίπαλο πλέον έχει γίνει «ταρίφα» 6 αγωνιστικών (βλέπε το παράδειγμα Μέσκα στην ΑΕΛ) σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΝ Αγιου Γεωργίου Βρυσούλων που σε αγώνα Γ’ κατηγορίας απείλησε τον βοηθό διαιτητή ότι θα τον θάψει  «έριξε» καμπάνα μόλις 3 αγωνιστικών όπως διαβάζουμε στην απόφασή του.

Καταγγελία του Διαιτητή Παύλου Ττοφή κατά του Μιχαλάκη Καλογήρου Ποδοσφαιριστή της ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλων Αχερίτου που αποβλήθηκε γιατί χρησιμοποίησε επιθετική, υβριστική ή προσβλητική γλώσσα και/ή χειρονομίες, ανέφερε στον 1ον Βοηθό Διαιτητή ότι όταν βγει από το γήπεδο θα το θάψει (προσβολή) στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2016-2017 ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλων Αχερίτου – ΗΡΑΚΛΗΣ Γερολάκκου/03.12.2016.

Στόχος μας βέβαια δεν είναι να πλήξουμε τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, αλλά να καταδείξουμε την αυστηρότητα με την οποία προσεγγίζονται συγκεκριμένα παραπτώματα τα οποία βέβαια είναι αδικαιολόγητα αλλά «σκοτώνουν» την ποδοσφαιρική χρονιά σε παίκτες που κατά γενική ομολογία αποτέλεσαν μέχρι τώρα «κόσμημα» για το πρωτάθλημά μας.

Πάντως άλλος ένας ποδοσφαιριστής σε αγώνα U-18 τιμωρήθημε 6 αγωνιστικές για ΒΡΙΣΙΕΣ και φτύσιμο σε αντίπαλο. Να φανταστούμε ότι οι βρισιές πέρασαν στο «ντούκου» και την «πλήρωσε» μόνο για το φτύσιμο;

*Καταγγελία του Διαιτητή Παναγιώτη Καραπίττα κατά του Ματθαίου Χατζηματθαίου Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου που αποβλήθηκε γιατί έβρισε και έφτυσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στον   αγώνα   Πρωταθλήματος   U18 B’   Κατηγορίας   περιόδου 2016-2017 ΑΓΙΑ Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/03.12.2016.

Απόφαση:Αποκλεισμός από έξι αγώνες και πρόστιμο.

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top