ΠΑΦΟΣ: Ιερόσυλοι διάρρηξαν εκκλησία και άρπαξαν εικόνα αξία 5 χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Ιερόσυλοι διάρρηξαν εκκλησία και άρπαξαν εικόνα αξία 5 χιλιάδων ευρώ

Άγνωστοι έκλεψαν την εικόνα του Αγίου Σάββα που βρίσκεται στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στο χωριό Πραστειό της Επαρχίας Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε από 55χρονο,ότι μεταξύ των ημερομηνιών 5 με 16 Δεκεμβρίου , άγνωστοι διέρρηξαν την Εκκλησία του Αγίου Σάββα που βρίσκεται στο χωριό Πραστειό στην Επαρχία Πάφου και έκλεψαν την εικόνα του Αγίου Σάββα, αξίας 5.000 ευρώ, η οποία χρονολογείται από το 1930.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων μετέβησαν στην σκηνή και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων διερευνά την υπόθεση  με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE