ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΖΩΤΟΣ: Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του (!) γιατί του «έφαγε» το μπιλιάρδο – «Γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΖΩΤΟΣ: Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του (!) γιατί του «έφαγε» το μπιλιάρδο – «Γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του για ένα παιχνίδι μπιλιάρδου. Τραγικό αλλά απόλυτα αληθινό.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές, η αιτία που ο 23χρονος Νάσος Δημητρίου πήγε να σκοτώσει τον τρίτο ξάδερφό του, τον 27χρονο Μιχάλη Βασιλείου, ήταν ένα παιχνίδια μπιλιάρδου.

Συγκεκριμένα, ο Δημητρίου έπαιζε μπιλιάρδο και σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πήγε στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι ο Βασιλείου είχε «χαλάσει» το παιχνίδι και είχε αρχίσει να παίζει με κάποιον άλλον.

Ο Δημητρίου εξεμάνη και ζήτησε τον λόγο εκείνη τη στιγμή. «Μα εχαλάσετέ μου το παιχνίδι;» ρώτησε τον ξάδερφό του, για να έρθει μια απάντηση στο στυλ: «Ναι ρε, γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;».

Εκεί, λοιπόν, άναψαν τα αίματα με τον Δημητρίου να πιάνεται στα χέρια με τον ξάδερφό του, τους χωριανούς να τους χωρίζουν και τον 23χρονο να επανέρχεται στη σκηνή με μαχαίρι...

Η υπόθεση, πάντως, θεωρείται κλειστή, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές μαρτυρίες που δεν αφήνουν αμφιβολία για το τι ακριβώς έγινε. Μέχρι τις 19:00 θεωρείτο θέμα χρόνου και η έγγραφη παραδοχή του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Έπαιζαν μπιλιάρδο πριν ο Νάσος μαχαιρώσει τον Μιχάλη – Πάει για προσωποκράτηση ο ύποπτος

ΜΑΖΩΤΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος – Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Απόπειρα φόνου Μαζωτός: Συνελήφθη ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης

 

ΜΑΖΩΤΟΣ: Απόπειρα φόνου – Τον μαχαίρωσε στο σημείο της καρδιάς και τον επανέφεραν οι γιατροί! – Καταζητείται!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top