ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Γνωστός τηλεοπτικός αστρολόγος υποψήφιος - Θα καταφέρει να εκλεγεί; (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Γνωστός τηλεοπτικός αστρολόγος υποψήφιος - Θα καταφέρει να εκλεγεί; (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστός και αρκετά ταλαντούχος, την δεκαετία του 90 μεσουρανούσε σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και η δημοτικότητα του είχε κτυπήσει κόκκινο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαχατζή ή αλλιώς Δημήτρη Παπέυ, ο γνωστός αστρολόγος αυτή την φορά θέλησε να να δοκιμαστεί σε έναν καινούργιο και διαφορετικό ρόλο.

Γι’ αυτό και έβαλε υποψηφιότητα στις σημερινές Δημοτικές Εκλογές για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην Λευκωσία με το κόμμα της  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να εκλεγεί...  Εμείς με την σειρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Σε μήνυμα του στο Facebook αναφέρει: 

«Ονειρεύεσαι την ΛΕΥΚΩΣΙΑ στολίδι της Κύπρου μας κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα.
Άφησε το κρεβάτι σου και γραμμή για τη κάλπη.
Δώσε δύναμη στην ψήφο σου ψήφησε για Δημοτικό Σύμβουλο τον υποψήφιο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE