Τέλος στο μεγάλο θρίλερ της Λεμεσού για δέκα ψήφους!

Τέλος στο μεγάλο θρίλερ της Λεμεσού για δέκα ψήφους!

Ήταν η μεγάλη αναμέτρηση των Δημοτικών Εκλογών και το θρίλερ που έζησαν στα δυο επιτελεία του κ. Χρίστου και Νικολαΐδη δεν περιγράφεται.

Μετά από μια πραγματικά συγκλονιστική αναμέτρηση με εναλλαγές συναισθημάτων στις δυο πλευρές ο κ. Νικολαΐδης, κατάφερε να εκλεγεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με δέκα ψήφους διαφορά.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολαΐδης εξασφάλισε ποσοστό 48,31%, σε σχέση με τον κ. Χρίστου που εξασφάλισε 48,27%.

Σε απόλυτους αριθμούς ο κ. Νικολαΐδης έλαβε 13920 ψήφους με τον κ. Χρίστου να λαμβάνει μόλις δέκα λιγότερες, δηλαδή 13910. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE