«Έραψε» με 11 σφαίρες τον Ρώσσο Πρέσβη ο δράστης

«Έραψε» με 11 σφαίρες τον Ρώσσο Πρέσβη ο δράστης

Έντεκα σφαίρες εναντίον του Ρώσου Πρέσβη σύμφωνα με την νεκροψία.

Έντεκα σφαίρες έριξε ο δράστης εναντίον του Ρώσου Πρέσβη το βράδυ της Δευτέρας 19/12 στην Άγκυρα εκ των οποίων οι εννέα ήταν εύστοχες, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της πρώτης νεκροψίας επί της σωρού του Ρώσου Πρέσβη Αντρέι Καρλόβ.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με βάση τις κάμερες ασφαλείας ο δράστης έριξε 11 σφαίρες εναντίον του Ρώσου Πρέσβη. Επίσης αποκαλύπτεται ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης είναι προδιαγραφών του ΝΑΤΟ μάρκας Canik διαμετρήματος 9 επί 19.

Ο δράστης Μεβλούτ Μερτ Αλτινμπάς γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου το 1994 στην πόλη Αϊντίν. Μετά το λύκειο μπήκε στην αστυνομική σχολή Σμύρνης και μετά την αποφοίτησή τους ανέλαβε καθήκοντα στην άμεση δράση. Επί 2,5 χρόνια ήταν διευθυντής τμήματος της αστυνομικής ασφάλειας άμεσης δράσης στην Άγκυρα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE