Πρωτοφανείς μαζικές «επιθέσεις» στο ThemaOnline

Πρωτοφανείς μαζικές «επιθέσεις» στο ThemaOnline

Από το απόγευμα της Τρίτης (20/12) το ThemaOnline δεν είναι προσβάσιμο από μερίδα αναγνωστών του.

Οι τεχνικοί μας είναι επί ποδώς για να επιλύσουν κάποια ζητήματα που οφείλονται σε μαζικές «επιθέσεις» προς την ιστοσελίδα μας.


Με το παρόν δημοσίευμα διαβεβαιώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό πως κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσουμε να το ενημερώνουμε απρόσκοπτα με συνεχείς κι αποκαλυπτικές ειδήσεις, όπως το έχουμε συνηθίσει.

Οι κακόβουλες ενέργειες που γίνονται δεν μας πτοούν και σύντομα θα ξεπεραστούν.

Απολογούμαστε στο αναγνωστικό μας κοινό για την όποια ταλαιπωρία.


Φάνης Μακρίδης
Διευθυντής Σύνταξης
ToThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE