ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Τραγικό! Τον κτύπησε με τον διπλοκάμπινο και διερχόμενα οχήματα πέρασαν από πάνω του διαμελίζοντας τον

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Τραγικό! Τον κτύπησε με τον διπλοκάμπινο και διερχόμενα οχήματα πέρασαν από πάνω του διαμελίζοντας τον

Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21/12.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:25 το πρωί της Τετάρτης 21/12 στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς πριν από την έξοδο των Λειβαδίων.

Ο 48χρονος κάτοικος Λειβαδιών ενώ οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του κρατώντας την αριστερή λωρίδα, κτύπησε και παρέσυρε πεζό άντρα ο οποίος επιχειρούσε εκείνη την στιγμή να διασταυρώσει τον αυτοκινητόδρομο.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες μας για άντρα από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με μαρτύρια που εξασφάλισε η Τροχαία, ο άτυχος άντρας διασταύρωνε από τα δεξιά προς τα αριστερά, αντίθετα με την πορεία του 48χρονου.

Αποτελέσματα αυτού ήταν ο τελευταίος να τον κτυπήσει και να τον παρασύρει. Πληροφορίες θελουν τον 48χρονο λόγω του σκότους να μην είδε τον πεζό κατί το οποίο διερευνάται.

Το τραγικό είναι πως ο πεζός δεν έγινε αντιληπτός από τα άλλα διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να διαπερνούν πάνω απο το άψυχο σώμα του διαμελίζοντας τον. 

Άλλο διπλοκάμπινο όχημα που περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο, στην προσπάθεια του να μην περάσει πάνω από τον πεζό, κτύπησε στο διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου.

Να σημειώσουμε πως έχει δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Αγίας Νάπας - Ριζοελιάς, ο οποίος είχε κλείσει λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Διαβάστε ακομη: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

Νέο θανατηφόρο μέσα σε 24 ώρες - Στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας αυτή τη φορά

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top