Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η αγωγή αφορά συκοφαντική δυσφήμιση για τα όσα ο κ. Φαίδωνος καταλόγισε εναντίον του τον περασμένο Απρίλιο.
Συγκεκριμένα ο κ. Φαίδωνος είχε κατονομάσει τον Άριστο Δαμιανού ως τον πολιτικό που σχετίζεται με εταιρεία, η οποία φέρεται να κινήθηκε στο παρασκήνιο για να αποκλειστεί ο Γενικός Ελεγκτής από την Επιτροπή Αποκλεισμού Εταιρειών από Προσφορές του Δημόσιου οι οποίες παραδέχονται ότι έλαβαν μίζες.
Ο βουλευτής του κατέθεσε προσωπική αγωγή κατά του Φαίδωνος για συκοφαντική δυσφήμιση, λίβελλο και επιζήμια ψευδολογία μέσω τηλεοράσεων και ραδιοφωνικών σταθμών.
Το ποσό που αξιώνει ο κ. Δαμιανού με βάση το κλητήριο ένταλμα είναι της κλίμακας των €100 – 500.000.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




