ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγικές στιγμές θα ζήσουμε τα Χριστούγεννα – Το χιόνι θα είναι μπόλικο

Μαγικές στιγμές θα ζήσουμε τα Χριστούγεννα – Το χιόνι θα είναι μπόλικο

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το βράδυ της Παρασκευής (23/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο (24/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και αρκετές ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Κατά διαστήματα τα φαινόμενα πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή (25/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίσει. Αρχικά τα φαινόμενα πιθανό να είναι έντονα, αλλά μέχρι το απόγευμα θα εξασθενίσουν.

Τη Δευτέρα (26/12) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Την Τρίτη (27/12) ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top