Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Οργή προκαλεί ένα βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Μία μητέρα από τις ΗΠΑ χτυπά αλύπητα την 9χρονη κόρη της στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό, επειδή η μικρούλα μίλησε στον πατέρα της όταν εκείνος βρέθηκε στο σχολείο της.

Πλέον, η Άνγκελα Αρμεντάριζ κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο. «Πίστευα πως ήμουν αρκετά δυνατός για να το διαχειριστώ κι έτσι το είδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο πατέρας της 9χρονης, Τζίζους.

Ο ίδιος είχε πάει να δει την κόρη του στο σχολείο της, γεγονός που εξόργισε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ξέσπασε τον θυμό της στο κορίτσι.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE