Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Οργή προκαλεί ένα βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Μία μητέρα από τις ΗΠΑ χτυπά αλύπητα την 9χρονη κόρη της στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό, επειδή η μικρούλα μίλησε στον πατέρα της όταν εκείνος βρέθηκε στο σχολείο της.

Πλέον, η Άνγκελα Αρμεντάριζ κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο. «Πίστευα πως ήμουν αρκετά δυνατός για να το διαχειριστώ κι έτσι το είδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο πατέρας της 9χρονης, Τζίζους.

Ο ίδιος είχε πάει να δει την κόρη του στο σχολείο της, γεγονός που εξόργισε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ξέσπασε τον θυμό της στο κορίτσι.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE