ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΜΙΛΤΙΑΔΗ: Τα «κρυμμένα χαρτιά» των δύο και η επόμενη δικάσιμος

ΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΜΙΛΤΙΑΔΗ: Τα «κρυμμένα χαρτιά» των δύο και η επόμενη δικάσιμος

Μάρτυρες τους οποίους θα παρουσιάσουν στο Δικαστήριο ώστε να αθωωθούν φαίρνουν οι δύο διάδικοι

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η αντεξέταση του Επιμετρητή Ποσοτήτων Πασχάλη Πασχάλη από τον δικηγόρο του ενάγοντα Μιλτιάδη Νεοφύτου, στο πλαίσιο της ακρόασης της αγωγής που καταχώρησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο εργολήπτης εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Χριστόφια.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δικηγόρων των αντιδίκων, ως προς τον ορισμό της επόμενης δικασίμου, τελικά ο δικαστής Νικόλας Σάντης όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία για τις 13ης Φεβρουαρίου στις 10.30.

 

Οπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο την 31η Φεβρουαρίου η υπεράσπιση του εναγόμενου θα παρουσιάσει όλους του μάρτυρες υπεράσπισης.

Η συζήτηση μεταξύ των δικηγόρων των διαδίκων εντάθηκε όταν οι δικηγόροι του εναγόμενου ζήτησαν ημερομηνία για συνέχιση της δίκης τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, αναφέροντας στο Δικαστήριο ότι ο μάρτυρας διαμένει στο εξωτερικό και ότι θα βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Μετά από συζήτηση μεταξύ δικηγόρων, ο δικαστής εισηγήθηκε την 5η Ιανουαρίου για συνέχιση της δίκης.

Ο δικηγόρος του ενάγοντα Χαρίλαος Βελάρης αναφέροντας ότι θα απουσιάζει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου σε διακοπές είπε ότι θα αποδεχθεί να οριστεί δικάσιμος στις 5 Ιανουαρίου εφόσον θα του παραδοθεί στις 27 Δεκεμβρίου η γραπτή δήλωση του μάρτυρα. Μετά από συζήτηση, οι δικηγόροι του κ. Χριστόφια αποδέχθηκαν να παραδώσουν τη δήλωση, ωστόσο ο κ. Βελάρης αντιδρώντας στη κριτική των δικηγόρων του κ. Χριστόφια, ανέφερε ότι τα δικαστήρια επαναρχίζουν τη λειτουργία τους στις 7 Ιανουαρίου και ως εκ τούτου δεν συμφωνεί να οριστεί ημερομηνία ενωρίτερα.

Ο μάρτυρας του, οποίου την ταυτότητα απέφυγαν να δηλώσουν οι δικηγόροι του ενάγοντος, όπως ανέφεραν στο δικαστήριο θα καταθέσει σε σχέση με τις αναφορές του ενάγοντος για το σωματείο Ομόνοια, διαμένει στην Αγγλία και είναι εργολήπτης στο εξωτερικό.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του εναγόμενου θα κληθούν επίσης λειτουργοί από τη φορολογία εισοδήματος για να διαπιστωθεί εάν ο ενάγων δήλωσε ορθά την κερδοφορία του και από το γραφείο του Εφόρου Εταιρειών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top